söndag 27 september 2009

Oktoberfest på Vaksala torg















Det var en tuff dag igår för den började tidigt på Stockholm Beer & Whiskey-festivalen. Efter en hel dags drickande där var det då dags att åka hem och besöka Oktoberfesten på Vaksala torg. Det var trevligt där, även om det stundtals var lite farligt på dansgolvet bland folk som var mer överfriskade än mig :). Musikvalet inne i tältet var bra för det är väldigt lätt skapa bra stämning med Bon Jovis låtar. Kanske inte den typen av musik som jag direkt kopplar ihop med en oktoberfest men bra var det.

Att komma till en oktoberfest från Stockholm Beer & Whiskey-festival bjöd på en riktig kulturchock! Från att ha kunnat dricka hundratals olika smaker var man åter tillbaka i verkligheten. Det fanns två olika öl att välja mellan: Spendrups och Paulander. Jag gillar inte veteöl men Paulander var helt OK och man kunde inte ha gissat den hade en alkoholstyrka på 6% för den smakade mycket mesigare.

Kvällens höjdpunkt var dock dansbandet Janssons frestelse som spelade underbar dansbandsmusik och andra bra låtar i Musikens hus. Eller vad sägs om "Jag vill vara din Margareta" eller "Blue Hawaii". Helt underbart!

Bildtext:
högst upp - Janssons frestelse
längst ner - tältet


1 kommentarer:

hanna sa...

kanske man borde besökt det ändå då! =)

Skicka en kommentar