söndag 22 november 2009

Plastisen som samlingsplats















Plastisen har inte varit någon större succé bland fålhagenborna och oftast är isen lika tom som glasbanken på en söndag. De spelar musik ända till kl. 22 och lamporna är på även efter det. Vi var där runt kl.23 i fredags och då hade plastisen förvandlats till en samlingsplats för trevliga ungdomar. Härligt! Vi får se om den trenden fortsätter. Jag gillar idén, tänk om man skulle utveckla idén med att ha en uteservering här till kl.23 :). Lite drinkar i kylan, prata med sina kompisar osv. Kan det bli mer Sex and the City? :).

Sedan måste jag ännu en gång göra reklam för baren uppe i Musikens hus, bra service och allt men det är väldigt sällan kö där! I fredags var det en a capella-konsert där med ViBaFemBa och runt 750 personer som var där för att lyssna på dem! Härligt mycket folk i Musikens hus. Jag väntade tålamodigt på att pausen skulle sluta för sen var det bara att gå och beställa ett glas rött!

Sedan lite reklam: i korsningen Ymergatan och St Göransgatan ligger det en affärslokal som man kan köpa för 2,1miljoner (typ). Nu i senaste Bostadsguiden föreslog man att man kunde förvandla lokalen till ett dagis! Ja, varför inte.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar