tisdag 12 augusti 2014

Vi förlorade i postkodlotteriet


Vi besökte kiosken/spelbutiken i Kvarnengallerian för första gången på mycket länge, och såg då att de har fått en postdisk. De var ju vårt postombud fram till för ett par år sedan, men sen slogs massor av postombud ihop, och vi fick börja hämta våra paket i Svavagallerian - med kaos som resultat (några gamla blogginlägg om det går att hitta längre ner bland inläggen här: http://falhagen.blogspot.se/search/label/posten).

Så nu blev vi nyfikna och frågade vad postdisken innebar, skulle de så att säga hantera all slags postservice eller kanske bara sälja frimärken och sånt? Svaret var att de sedan en liten tid tillbaks är postombud och att vissa postnummerområden alltså hämtar sina paket där. Även om vi inte har fått några paket på ett tag misstänkte vi att vårt postnummer inte berördes. Och mycket riktigt - de postnummer som berörs är 753 27 och högre (till 753 31 tror jag hon sa). De som berörs i Fålhagen är de som bor väster om Frodegatan. Vi missade alltså "postkodlotteriet" med ett ynka nummer :(. Otur, Kvarnen hade varit närmare än Svavagallerian, och dessutom säkert lugnare.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Om de ska bygga om Coop nära hoppas jag att det kan bli postombud där. Det hade varit perfekt.
Fick också byta till Svava förut och det är alltid lång kö och dessutom drygt med parkering om man skulle behöva ta bilen för fler/tyngre paket, då var kvarnen bättre.

Juuso sa...

Japp, jag hoppas också att det nya Coop kan ta hand om paket och sånt. Det är så där att ta sig hela vägen till Svava...

Skicka en kommentar