lördag 7 mars 2015

En kvalitetsrestaurang i Fålhagen


Vi gillar att gå till Athen och äta middag där. Restaurangen ligger ju väldigt nära oss och på söndagar så är det skönt att bara smygglida in där och äta en god middag med lite vin till. Jag skulle vilja säga att servicen är väldigt bra och trevlig. Man känner sig väldigt välkommen där. Min favorit är kycklingsouvlakin med klyftpotatis och så en halvflaska Chianti på det :). Mums!

Den här veckan kommer vi att besöka flera restauranger, och jag kommer att skriva om dem här på bloggen. Medan Athen definitivt ligger i Fålhagen så ligger de två andra lite utanför. Men det är bra restauranger :).

Varför går vi så ofta ut och äter? Jo, dels så är varken jag eller Niina så där vansinnigt intresserade av matlagning och så är det trevligt att komma ut lite. Distansumgås med andra människor. Det sociala helt enkelt. Men vi har även en annan anledning, vi vill att sonen ska vara van att äta ute, så att han inte glömmer bort det :). Athen är en perfekt restaurang att ha med sig sitt barn. Naturligtvis så ser man till att  ens barn sköter sig.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar