lördag 16 juni 2012

Dubbeldäckare fastnade i en bom

Jag hade tänkt skriva om UL:s nya dubbeldäckare utifrån en pendlares perspektiv men med dagens olycka blev det en stadsdelsangelägenhet :). Idag har alltså en dubbeldäckare fastnat i en av bommarna som ser till att inga bussar eller bilar kan meja ner järnvägsspåret. Det är bra för en bom går alltid att bygga om men det skulle nog ta tid att bygga om järnvägsspåret.



Man sitter ganska högt i dubbeldäckarna. Ovan ser ni en bild fotat längst fram på andra våningen. Det är riktigt roligt att sitta här så länge man inte krockar med några bommar eller broar. Låtom oss hoppas att chaufförerna håller koll på vilka vägar är OK för dubbeldäckarna att åka på. Tycker även synd om dagens chaufför som efter mindre en vecka lyckades orsaka första plåtskadorna på de fina dubbelkdäckarna.


Ja, bilden ovan visar attt kommunen, eller vem det nu är som sköter träden längs gatorna bör ansa lite extra för de här bussarna är höga!


Jag hade en mycket trevlig premiärresa med dubbeldäckaren i måndags, man fick till och med temagodis :). Det var trevligt.

Mer om det hela i UNT: http://www.unt.se/uppsala/buss-fastnade-i-bom-1774528.aspx

0 kommentarer:

Skicka en kommentar