fredag 31 december 2010

Gott Nytt År!

Mitt i Fålhagen gör en liten tillbakablick över året som har gått. 2010 har varit ett bra år, och har faktiskt varit vårt första hela år i Fålhagen! År 2010 har vi skrivit 238 blogginlägg, jämfört med 47 år 2009. Det är lite orättvist att jämföra, eftersom vi började blogga först när nästan sju månader hade gått av år 2009. Men faktum är att vi under 2010 har skrivit i genomsnitt 20 inlägg i månaden (!) vilket är en stor ökning jämfört med året innan. Vi hann till och med skriva 23 inlägg i juli trots en veckas resa runt i Skottland.

Några händelser under året har bland annat varit att vi hamnade i UNT:s Fålhagensbloggs julkalender, som lucka 2 :). Vi har även fått många nya läsare som även ofta kommenterar våra inlägg, vilket är väldigt trevligt:)! Och på det sättet hittar ju vi många intressanta bloggar som vi inte kände till sedan innan.

Vi har skrivit mycket om sushi under året. Det är konstigt hur beroende man kan bli av en maträtt. Vi har även börjat skriva en hel del om Fålhagens historia och om de olika byggnaderna här. Det är intressant att gräva ner sig i! Men samtidigt fokuserar vi även på de små detaljerna och skumma händelserna i stadsdelen, de man ser och roas av på sina promenader här. I januari och februari skrev vi nog mycket om snön, eftersom det ymniga snöfallet och den obefintliga snöröjningen chockade oss. Men nu i slutet av året har vi nog inte nämnt snön en enda gång trots att den kom sjukt tidigt, för nu är man ju van vid snön. Tyvärr blir nog inte nästa vinter lika vit, hur stor är den chansen efter två kanonvintrar?

Slutligen kan jag också konstatera att vi har skrivit väldigt mycket om Vaksala Torg och Musikens Hus. Det är kanske inte så konstigt eftersom det är där det oftast händer saker i denna überlugna stadsdel. Men om någon där ute vet mer om de hemliga tunnlarna och rummen under Vaksala Torg får ni gärna kontakta oss! Vi kan behålla en hemlighet om det behövs, för vi dör av nyfikenhet och måste få veta hur det egentligen ligger till med saken :).

Gott Nytt År!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar