tisdag 10 april 2012

Luthagens bygg piffade upp vårt badrum















Det hela började med att vi skrev om Luthagens bygg på vår blogg när vi såg att de höll på att renovera någonting här i Fålhagen. Vår vinkling handlade om namnet på företaget. I vårt inlägg skrev jag även om hur vi efterlyste ett företag med våtrumskompentens eftersom vi redan då ville göra om vårt badrum. Luthagens Byggs ägare skrev då på vår blogg att hans företag hade den kompetensen. Det var så vi fick upp ögonen för företaget. Dessutom så gillar jag företag som vågar att ta för sig på nätet. Modernt. Jag tyckte att hans sätt att kommentera på bloggen visade på sund kaxighet eftersom nätet är en plats där man hissas och dissas väldigt snabbt. Har man kompetensen och förmågan så ska man visa det.

Det jag gillade med hela vårt renoveringsprojekt är att allting gick helt enligt tidtabellen och fakturan stämde överens med avtalet. Självklart skrev vi ett avtal med företaget. Det gav oss och företaget tydliga ramar. Offerten från Luthagens Bygg var exemplariskt detaljerad vilket gjorde att det inte blev några obehagliga överraskningar. Det berodde dels nog på att Luthagens Bygg skrev sin offert efter ett besök hos oss, de mätte utrymmet och lyssnade på våra önskemål. Förmågan att lyssna på kundens önskemål och behov är någonting jag uppskattade väldigt mycket under hela renoveringen. Jag tyckte även om kommunikationen från företagets sida för vi var hela tiden informerade om projektets nästa fas.

Ett stort plus var att det inte blev skitigt i hela lägenheten utan stöket var begränsat till badrummet. Sedan var det trevligt att de som jobbade med vårt badrum var väldigt husdjursvänliga och hälsade på vår kanin varje morgon när kaninen stod vid grinden och välkomnade arbetarna. Ett extra stort tack till elektrikern som avfärdade oss från att köpa en för stor kristallkrona till badrummet. Tack! Ibland blir man förblindad av takhöjden :).


P.S. Niina kommer att skriva om inredningsdetaljerna senare...

0 kommentarer:

Skicka en kommentar