fredag 28 september 2012

Fålhagenkör håller stödkonsert


Ni som läser UNT har säkert läst om Helena Lundbäck som har hamnat i kläm för att Akademiska sjukhuset inte har något avtal med Uppsala cancer clinic (UCC) och därför inte kan remittera henne dit. Helena Lundbäck är sjuk i bukhinnecancer och måste betala sin vård vid UCC själv. Jag läste i UNT om att hennes familj har startat en insamling för att finansiera behandlingen, och tänkte att jag skulle vilja bidra till den. Men sen gick tiden som vanligt och jag glömde bort det.

Men i förrgår blev vi på Mitt i Fålhagen tipsade om att Gloryfires, en kör som repar i Almtunakyrkan i Fålhagen, kommer att hålla en stödkonsert för Helena onsdagen den 3 oktober kl 19 i Missionskyrkan på S:t Olofsgatan. Biljetter köpes i dörren från kl 17, och man bestämmer själv om man vill betala 100 kr, 300 kr, 500 kr eller mer för sin biljett. Om ni vill läsa mer om konserten eller kören så gå in på http://www.gloryfires.se/.

Vi håller tummarna för att konserten blir välbesökt, och tar gärna emot fler tips om nyheter eller annat viktigt som rör Fålhagen.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar