onsdag 27 oktober 2010

Hjalmar B:s skivbörs i Fålhagen










Eftersom jag själv också är en egenföretagare på fritid så vill jag gärna lyfta fram individer och företag här i Fålhagen. Idag hittade jag ett företag som jag blev jätteintresserad av! Allt detta bara därför att jag råkade ta en promenad lite utanför min komfortzon. Företaget heter Hjalmar B:s skivbörs och det värmer en språklärares hjärta att man skrivit :s efter B:et :).

Jag är då av den sorten som börjar prata med människor, vare sig de vill eller inte och jag vet att det är väldigt osvenskt men jag är ju inte svensk så jag kan inte hjälpa det! Jag gick förbi Hjalmar B:s skivbörs och trots att klockan var rätt så mycket så var ägaren inne i affären och jag fick ett visitkort av honom. Jag ska definitivt besöka hans affär så fort jag har tid! Underbart med en affär nära hemmet där man fortfarande kan köpa LP-skivor! Vinyl helt enkelt!

Följande citat är hämtat ur Hjalmar B:s visitkort:
Säljer och köper LP, CD och DVD
Specialiserad på vinyl. Köper LP-samlingar, även större. Har bra skivor, brett sortiment, mycket toppskick. Bra priser. Stor lågprisavdelning.

Hjalmar Brantingsgatan 14, Uppsala
(Två kvarter från Vaksala torg, i korsningen med Torkelsgatan) 018-106600


Just det, öppettiderna är följande:
Måndag-Fredag 13-18
Lördag 12-15.30

Här är webbadressen till sortimentet:http://www.hjalmarbs.se/

Vi kanske ska köra med temat "företagare i Fålhagen". Näst i tur står Coop nära och då ska vi intervjua dem om deras ekologiska sortiment. Intressant. Återkommer med ett inlägg inom kort (läs typ en vecka :)).

1 kommentarer:

Niina sa...

Roligt att Hjalmar Brantingsgatan ligger utanför din komfortzon, jag tycker den ligger rätt nära oss :)

Skicka en kommentar