fredag 7 juni 2013

Dryck - en kvalitetsrestaurang nära Fålhagen


En kvalitetsrestaurang har smugit sig in i närheten av Fålhagen. På Olof Palmes plats 4 hittar du Dryck, en restaurang i toppklass där maten och servicen är riktigt bra. Man behöver inte längre ta sig hela vägen till en restaurang i närheten av Trefaldighetskyrkan för att njuta av kvalitetsmat och service. Prismässigt ligger de här två restaurangerna väldigt nära varandra.




En cider till en råbiff liggande på ett äpple! Jag brukar inte gilla cider men den här var ju tillräckligt torr men inte vansinnigt torr, som den cidern jag fick av en darrande fransman under Paris maraton. Och det var tur att jag åt min första viltråbiff just på Dryck för den var riktigt god!




Efter råbiffen var det dags för lammlägg. Det har varit mode att på restaurangerna i stan att dränka lamm i någon form barbequesås som totalt tar över lammsmaken. Det behöver man inte vara rädd för på Dryck! Såsen är god, lätt och det mörda lammköttet fullständigt smälter i munnen. Det sköljer man ner ett med mycket kraftigt rödvin från Italien.

Mer om Dryck kan du hitta på deras hemsida:
http://www.dryckuppsala.se/






0 kommentarer:

Skicka en kommentar