onsdag 16 oktober 2013

Fålhagens IP


Passa på att springa på Fålhagens IP nu! Det är ungefär 1,2 km runt Fålhagens IP och det blir nog inte mycket vackrare än så här! Själv ska jag passa på att göra det. Förra veckan var det många som var ute och sprang och det var ju verkligen vackert som ni ser! En inspirerande löparmiljö helt enkelt. Om man bara kunde "isolera" billjuden från Fålhagsleden så vore den här platsen en mycket bra löparplats. Det är kanske därför så många springer med musik i öronen, för att skärma av billjuden.2 kommentarer:

Mats sa...

Varför har ni inte skrivit något om den tilltänkta byggnaden Resenären vid stationen? Läste om den först idag på unt.se och tänkte att man kunde hitta någon åsikt reflektion på den här sidan.

Juuso sa...

Hej! Nej, vi har inte skrivit om det. Jag har en bild om förslagen för de var ju framme i Stationsgallerian för en tid sen men jag tycker att det gick fort. Vi får ta och skriva om detta :). Huset som vann läsarnas hjärtan såg...spännande ut. Vi kan väl säga så här att ingen kommer att prata om UKK:s utseende på ett tag.

Skicka en kommentar