fredag 8 april 2011

Lägenheter i Fålhagen och samhällsinformation

Vad gör en äkta fålhagenbo när man har lite semester? Jo, man går inte till Tilltugg eller Katalin. Man surfar in på Hemnet.se och tittar på vad som finns till salu i Fålhagen. Det finns en fyra till salu i Fålhagen och med tanke på hur sällsynta de är här i Fålhagen så kanske kunde man citera Gunde Svan och säga "Skynd, skynda" om man vill köpa den. Lyckas du inte köpa den så kan man bara konstatera som Gunde att "Vinnaren har alltid en handlingsplan, förloraren har en ursäkt". Så skynda skynda...

Behöver man ha en lite mindre lägenhet och vill bo i Fålhagens snyggaste hus och vad som på bilderna ser ut att vara en lägenhet med kvalitet, då ska du satsa på den här tvåan i hjärtat av Fålhagen.

Sedan gillar jag Marielundsgatan och färgen på huset. Den här lägenheten är till för dig som vill ha någonting litet mitt i Fålhagen:




Skulle ni få ett samtal från numret 046-350800 så behöver ni bara säga att ni inte röker eller snusar så lämnar de er i fred. De är väldigt trevliga att prata med eftersom de håller på med en kundundersökning :).

0 kommentarer:

Skicka en kommentar