fredag 22 april 2011

Större lägenheter och hus till salu just nu

Våra kompisar köpte en lägenhet igår - grattis! Den var av precis den sort de ville ha och i "rätt" område (tyvärr inte Fålhagen ;)). Inspirerade av detta surfade vi in på hemnet imorse. Då såg vi att det just nu finns tre större lägenheter (4 rum och uppåt) och en villa till salu i Fålhagen. Eftersom detta är rätt ovanligt är det värt att skrivas om här.

Vindsvåning, Tripolis. Bild lånad från Widerlöv & co.

Först ut är en 5:a i Tripolis! Det är en stor och fin vindsvåning med många fina fönster och trägolv. Nackdelen är priset: 4,89 milj. Jag skriver nackdelen, eftersom det är ett pris många inte har råd att betala. Men egentligen är det ett rätt väntat pris, med tanke på läget, storleken, och utseendet.
Lägenhet på Oxelgatan. Bild lånad från Widerlöv & co

Sen hittade vi denna lägenhet på Oxelgatan, vilken är något så ovanligt som en 6,5:a! Den är stor och jättefin och ljus (fast lite för vit för min smak). Den känns prisvärd (3,995 milj) när man tänker på hur många rum den har. På den här bilden syns förresten en världskarta från IKEA (till vänster) som vi har sett i flera bostadsannonser på sistone. Det verkar vara mode med världskartor och jordglobar numera. Vi har en likadan världskarta hemma, men vår jordglob har vi i alla fall haft i drygt två år, så vi kan intala oss att vi har dem för att vi gillar kartor, inte för att vi bara följer modet :).

Sedan finns ett hus till salu i Lyckan, vilket inte händer ofta! Köp! Den hinner jag tyvärr inte klistra in nån bild på eftersom bilden inte gick att spara ner direkt från hemnet. Jag måste börja packa för att åka bort i påsk. Jag lämnar dock kaninen och husse här för att vakta lägenheten :). Hursomhelst så är det huset absolut prisvärt för att ligga i Fålhagen: 3,3 milj! Det kan bero på att det inte är så nyrenoverat inuti: det är mycket "ful-furu" som Simon och Tomas skulle säga.

Den sista lägenheten ligger på Eskilsgatan och är en 4:a. Bra läge, bra planlösning och öppen spis! Dock lite tråkiga tapeter mm, men det kan man ju fixa själv. 2,425 milj, vilket är ok om det inte stiger så mycket. Så det är köpläge på den också tycker jag :).

0 kommentarer:

Skicka en kommentar