fredag 17 augusti 2012

Stor lägenhet till salu i blåa huset

Nu är det läge att titta på hemnet om ni är intresserade av att köpa något i Fålhagen. Det ligger massor av lägenheter ute, och även några hus. Om ni inte redan bor i Fålhagen så kan ni göra som några vi träffade och gå omkring och titta på områdena för att känna av atmosfären. Besök gärna Fålhagen vid olika delar av dygnet så ser ni att det är samma sköna lugn hela tiden:).

För den som letar efter en stor lägenhet finns ett högintressant objekt ute just nu. Det är en 5,5:a i det blåa huset på S:t Göransgatan 23, även kallat finska ambassaden. Förutom att lägenheten är fin och fräsch och har högt i tak så är den även prisvärd för att ligga i det huset... Det blåa huset är nämligen populärt, så att lägenheten har ett utgångspris på 3,5 milj tycker jag är bra. Så gå på visning på söndag kl 12.45 eller på tisdag kl 18!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Jo, Leches blåa huset är något speciellt, skulle gärna flytta dit om jag hade råd =) De har bastu & gym i källaren, varje lägenhet kommer med ett jättestort vindsförråd + två källarförråd!!! Dessutom har föreningen där superbra ekonomi! Men får hålla mig i utkanten av stan än så länge... ^^ Men fålhagen är fint, särskilt Tripolis, Blåa Huset och Port Arthur.

Skicka en kommentar