tisdag 7 augusti 2012

Texmex i Fålhagen!

Det är väl ingen som missat att en texmex-restaurang ska öppna i Fålhagen. Eller åtminstone på rätt sida av spåret :). Det blir roligt med lite olika typer av restauranger i närheten. Jag ska testa texmex-menyn så fort restaurangen öppnar. Den här restaurangen hittar du i samma hus dit kommunen nu håller på att flytta in i. Jag har även sett att Länsförsäkringarna har sin skylt uppe men Coop-texten har jag fortfarande inte sett men skylten sägs vara där. Jag måste bli bättre på att se detaljer.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kan även tala om att det blir även Waynes Coffe, Doc Morris apotek (jag vet dem finns även i stationshuset men även den blir kvar), Viva Viktoria flyttar från Vaksalagatan Kläder & Underkläder, Frisör, Spel & tobak, kebab, ev sushi, ev blomaffär men de 2 sistnämnda är osäkra kort. Coop i källarenplan. Länsförsäkringar butik privat kund och Tacobar. Och i huset sitter kommunen, Ernst & Young, Destination Uppsala, mm. 400-500 ska jobba i kontorsdalen. Spännande och kul en ny del i Uppsala. I husen bredvid blir det bostäder och vårdcentral.....

Juuso sa...

Härligt att det blir många nya företag i Fålhagen alltså. Och en vårdcentral! Vet du vad vårdcentralen heter? Blir det en helt ny eller flyttar vårdcentralen från Boländerna till båghuset?

Skicka en kommentar