måndag 18 november 2013

Villa Anna är Uppsalas bästa restaurang


Om du har precis flyttat till Fålhagen eller Uppsala så vill jag bara säga att det finns massor med bra restauranger i Fålhagen och Uppsala, helt beroende på vad man är ute efter. För två år sen skrev vi en liten restaurangguideserie för fålhagenbor. Länkarna till de inläggen hittar du här:

Plockmat
http://falhagen.blogspot.se/2011/10/restauranguide-for-falhagenbor-del-1.html

Plånboksvänliga
http://falhagen.blogspot.se/2011/10/restauranguide-for-falhagenbor-del-2.html

Fin middag
http://falhagen.blogspot.se/2011/10/restauranguide-for-falhagenbor-del-3.html

Länkar till restauranger där man äter utan kniv och gaffel
http://falhagen.blogspot.se/2011/10/restauranguide-for-falhagenbor-del-4.html


Jag ska erkänna en sak: Jag och Niina älskar att äta på restauranger. Och det finns en restaurang i Uppsala som sticker ut på ett positivt sätt: Villa Anna. Vi gillar servicen och maten. Maten på Villa Anna är den godaste i stan. Överlägset! En trerätters kostar strax över 600 kronor vilket jag tycker är ganska lite för maten av den här kvaliteten. Sedan ska man naturligtvis ta deras vinpaket också och njuta av livet. Senast vi var där så tog vi inte vinpaketet eftersom jag ska vara nykter till den 31 maj 2014 och Niina ville inte dricka själv :).

Passa på att äta där om du vill uppleva det lilla extra. Jag planerar redan vårt nästa besök dit. Få se om det blir före eller efter att jag slutat min nykterhetsperiod.


0 kommentarer:

Skicka en kommentar