torsdag 17 februari 2011

Ahaanthai - god mat på kvartersrestaurang

Förra veckan hämtade vi för första gången mat från Ahaanthai på Hjalmar Brantingsgatan. Det är faktiskt lite anmärkningsvärt att vi hann bo här i över 1,5 år innan vi testade deras mat, med tanke på att flera fd Fålhagenbor har tipsat oss om hur god mat de har.

Och vad de hade sagt stämde, maten var verkligen god. Jag tog en pad thai med kyckling, och Juuso tog någon grön curry med kyckling. Dessutom blev maten klar snabbt, och servicen var jättebra. Så dit måste vi gå snart igen och hämta mat :).

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej
Ja, Ahaanthai är ett mycket bra ställe. Men jag saknar ett trevligt fik man kan hänga på i Fålhagen, speciellt som föräldraledig. Håller ni inte med? Jag har spanat in många potentiella lokaler för ett fik, speciellt längs Väderkvarnsgatan som går genom Fålis. Är det ingen som har tid över att öppna ett mysigt fik?

Niina sa...

Jag håller helt med om att det saknas ett mysigt fik i Fålhagen:)! Vi har tidigare föreslagit på bloggen att någon borde öppna ett fik i lokalen som ligger i korsningen S:t Göransgatan - Ymergatan. Det vore perfekt.

Skicka en kommentar