söndag 27 mars 2011

Klotter i Fålhagen












När vi går omkring här i Fålhagen så ser vi ofta klotter. Jag hatar när folk klottrar på de fina gamla husen här! Det lämnar ju spår på fasaden även efter att det tvättats bort. Särskilt eftersom de som tvättar oftast bara följer bokstäverna när de tvättar, istället för att tvätta en hel yta. Så istället för en tagg blir det skugga av en tagg eftersom målarfärgen försvinner precis längs taggens linjer. Lyckat. Klotter på elskåp och soptunnor är inte lika fult, men det är också onödigt tycker jag. Jag tänkte publicera lite bilder på klotter här på bloggen. Några av de här tagsen syns på många ställen i Fålhagen. Tänk om alla föräldrar kunde hålla koll i barnens skolböcker mm efter tags, och jämföra dessa med vad man ser på stan. Då kunde man få fast många klottrare...

6 kommentarer:

Erik sa...

Ahh är en gammal gubbe vid det här laget; sprang omkring ute kring 1995 också. 1&2 är nog nyare, men kan mycket väl också vara sjuttio- eller åttiotalist.

Juuso sa...

Jösses, så gamla män. Det är lite intressant för klottraren i Flogsta som jag såg var också rätt så...gammal. Undrar varför det är så och vad man får ut av det hela.

Anonym sa...

OSK OSK SHAALALALA OSK

Juuso sa...

Ja, mycket intressant.

Unknown sa...

UNB REWO

Unknown sa...

Sjukt hur länge folk har hållt på

Skicka en kommentar