lördag 4 september 2010

Lägenheter och villor i Fålhagen















Det är inte bara husen i Fålhagen som har det lilla extra. Även himmelen är häftigare i Fålhagen för ofta bjuds man på en massa olika nyanser av guds golv. Dock är det är det vanligare att prata om parkettgolv och trägolv i samband med Fålhagen och det är därför jag gjort en liten sammanfattning av de lägenheter och villor som jag tycker vore intressanta att bo i :). Här kommer min lista i totalt oprioriterad ordning :).

Skulle jag vara ute efter en etta så skulle jag definitivt gå och titta på den här lägenheten:
http://www.hemnet.se/beskrivning/778236?r=3

Det som kanske drar ner intresset för stället är att man håller på att bygga hotell alldeles bredvid och just nu så låter det rätt så mycket. Men mycket närmare resecentrum än det här kan man nog inte komma. Kanonläge, särskilt när hotellbygget förhoppningsvis är klart 2011 eller nåt. Jag betonar det här med hotellbygget eftersom jag har en kompis som bor nära bygget och det märks.

Här kommer en lägenhet som ligger lite längre in i Fålhagen, med en vacker utsikt från balkongen mot det blåa huset som även kallas för finska ambassaden just på grund av färgen. Dessutom så ligger balkongen mot den lugna Ymergatan. Här är länken:
http://www.hemnet.se/beskrivning/837977?r=3


Eller om man vill bo ännu djupare i Fålhagen så kan man gå och titta på den här lägenheten:
http://www.hemnet.se/beskrivning/862975?r=3

Eftermiddags- och kvällssol på balkongen! Det är så underbart med sånt i Fålhagen.

Eller varför inte den här:
http://www.hemnet.se/beskrivning/852501?r=3


Det här får räcka för den här veckan. Gå på visningarna!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar