lördag 6 augusti 2011

Uppsala 86ers och en viktig match...




















Högt över huvudet flyger Jetmotorerna men imorgon hoppas vi på att det blir tekniska problem så att Uppsala 86ers vinner här hemma i Fålhagen. Matchen börjar på Österängs IP kl. 13. Uppsala ligger tvåa i tabellen och har inte mött Arlanda Jets B den här säsongen så det blir två matcher mot Arlanda, en imorgon och den andra den 13 augusti borta vid Midgårdsvallen. Det är viktigt att vinna båda matcherna så att 86ers skaffar sig ett bra läge inför seriens viktigaste match mot Västerås den 21 augusti åter här hemma i Fålhagen. Mitt i Fålhagen kommer att se båda hemmamatcherna och tycker att du också ska komma och se matcherna. Så som det verkar just nu så spelas det bästa division 1 amerikansk fotboll på Österängs IP den 21 augusti kl. 13! Missa inte det! Det lär bli hur roligt som helst eftersom Uppsala och Västerås är de två lagen som gjort mest poäng i serien. Vi ska inte räkna bort Gefle som verkar ha bra ordning på sitt försvar men jag tror ändå att seriesäsongens viktigaste match spelas den 21 augusti men före det måste Uppsala vinna båda sina matcher mot Arlanda Jets B. Go 86ers!

2 kommentarer:

86er sa...

Roligt att se att vi har lite anhängare! Efter gårdagens supervinst leder vi serien men på samma poäng som Gävle och Västerås, vilka vi har kvar att möta förutom returen mot Arlanda nästa helg. Vi har således allt i egna händer och kommer ge 110% för att gå segrande ur seriespelet innebärande att superseriekvalet för vår del sker här i Uppsala!

Keep up the good work! :)

Juuso sa...

Hej! Jag har skrivit ett inlägg om matchen i söndags och det borde komma ut inom kort. Det var lite blött :). Ska bli spännande att se matchen mot Västerås...

Skicka en kommentar