torsdag 4 augusti 2011

Vad bygger man vid Resecentrum?















Cyklarna flyttades bort härifrån i början av juli. För en vecka sedan upptäckte jag att man börjat bygga någonting här. Eftersom jag tyckte att det såg inte ut att bli så där värst snyggt så surfade jag in på http://www.uppsalaresecentrum.se/ och kunde se att det jag fotat ska bli det nya stationshuset för lennakatten! Det blir ett litet hus. På våren 2012 är det meningen att man ska ta lennakatten härifrån. Härligt!

Medan jag ändå höll på med att titta på detaljerna kring området närmast resecentrum så upptäckte jag någonting väldigt intressant. Titta gärna på karta här och då höger om det nya stationshuset för lennakatten. Kolla hur husen kommer att se ut! http://www.uppsalaresecentrum.se/Global/Kartor/oversikt_resecentrum.jpg
Det är nog riktig spetskompetens som måste användas för att bygga de där husen så att det blir rätt och att det går att bo i husen.

Nu blir jag ännu mer intresserad av att se hur man tänkt med Frodeparken så att den blir mer som en park även på vår sida av Strandbokilen.

2 kommentarer:

Scribo sa...

Den här länken kan kanske sprida lite ljus över saken.
http://www.uppsala.se/Upload/Dokumentarkiv/Externt/Dokument/Fritid_o_natur/Parker/Lonnarna_i_Fordeparken_Charlotta_R.pdf

Juuso sa...

Mycket intressant länk där!Lite tråkigt att det blir en så smal park. Vi får se.

Skicka en kommentar