lördag 5 november 2011

Budgetboende i Fålhagen?

När jag pratar med folk som vill flytta till Fålhagen men inte riktigt har den ekonomin, så brukar jag rekommendera Österängsgatan/Petterslundsgatan. De lägenheterna brukar alltid vara lite billigare än de flesta andra i Fålhagen, antagligen bland annat beroende på att de är byggda på 60- och 70-talet, vilket anses vara lite ocharmigt. Nu har några lägenheter i det området precis kommit ut på Hemnet.

En av dem är en trea på hela 86,6 m2, som med ett utgångspris på 1 495 000 kr. Det är billigt för en stor trea i Fålhagen! Adressen är Petterslundsgatan 16 c. Dock kan jag konstatera att viss renovering behövs, då de förra ägarna har gjort intressanta val av ytskikt... :). Men till lägenhetens fördel kan man bland annat säga att den har hiss, vilket många hus saknar här. Så är du sugen på att renovera en lägenhet så ska du slå till.

Ett annat exempel är denna tvåa på Österängsgatan 26 c, med ett utgångspris på 1 050 000 kr. Det är också billigt, särskilt eftersom den är rätt fräsch.

Vill man däremot bo i ett rätt nybyggt hus på Petterslundsgatan, så får man punga ut lika mycket pengar för en etta som man får för ovan nämnda tvåa (dock med lite lägre månadsavgift). Men den är fin! http://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-1rum-falhagen-uppsala-kommun-petterslundsgatan-14-2947002

0 kommentarer:

Skicka en kommentar