lördag 26 november 2011

FrodetrappanJag har skrivit lite om Frodeparken på sistone och berömt hur snyggt det kommer att bli om man dessutom lyckas spara lite av parken. Ja, ni vet så att man inte bygger parken full med bostäder. Just nu håller man på med att färdigställa Frodetrappan och när den blir klar så går väldigt fort att ta sig till Resecentrum. Jag bläddrade dock bland gamla blogginlägg och upptäckte att Niina skrivit att man förväntade sig att trappan skulle varit klar redan v.40. Vi närmar oss slutet av v.47 så det är väl rimligt att säga att trappan halkat efter resten av projektet. Men snart är det över! När vägen till Resecentrum är klar tänker jag skåla med lite champagne för så bra kommer det att bli för oss fålhagenbor :).

Nyligen skrev jag om de hemska pelarna i tunneln under järnvägsspåret. Vad ska man göra innan klottarna slår till? Ja, här är en bild från en bakgata i Istanbul. Varför inte göra någonting snyggt och reserelaterat utav det hela? Förslag?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag gick förbi skylten som räknar ner till invigningen av resesentrum idag, 16 dagar kvar!

Anonym sa...

Undrar hur det kommer bli för cyklister? Hur ska man ta sig under stationen om Frodetrappan sätter stopp för cykelvägen?

Juuso sa...

Hmm, intressant. Det har jag inte tänkt på utan jag har bara räknat med att man tänkt på cyklisterna. Jag hoppas att man gjort det...

Skicka en kommentar