fredag 4 november 2011

Lägenhet till salu i blåa huset

För ett par dagar sedan kom en lägenhet i det blåa huset ut på Hemnet. Det är en 2,5:a på 81 m2, och utgångspriset är 1 895 000 kr. Det är mycket pengar för en tvåa, men det är en väldigt fin och ljus lägenhet med gamla trägolv, och tänk på vilket fint hus den ligger i. Man blir ju rätt sugen:). I källaren finns dessutom bastu och gym. Titta själva här: http://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-2,5rum-falhagen-uppsala-kommun-s-t-goransgatan-23-2935438.

Det är Widerlöv som säljer lägenheten, och på deras hemsida såg jag en annan intressant sak. De har ett erbjudande som de kallar Sushivärdering:)! Det går ut på att de bjuder på en 9-bitars sushi om de får värdera din lägenhet. Det låter som ett erbjudande som är anpassat för sushiberoende människor som mig:).

4 kommentarer:

Amanda sa...

Lechehus, vindscharm, tre minuters promenad till resecentrum, Högt i tak, gavellägenhet och två stora kattvindar! Yammi http://www.widerlov.se/bostadspresentation-bilder/?id=8654

Juuso sa...

Det var en snygg lägenhet!

Kenneth sa...

Käns unik och ljus. Roligt med kattvindar så centralt i Uppsala.

Angelica sa...

Tydligen verkar det varit ett lockpris, finns inte en endaste etta i Leches "blåa huset" för under två miljoner...
Men å andra sidan ligger det väldigt centralt (3 min från centralen), är ett av dem finaste husen i området, har en vacker innergård och en väldigt välskött förening med både bastu och gym i källaren. Dessutom har jag hört ryktas om att vindsförråden är gigantiska och att det dessutom följer med två källarförråd i varje lägenhet!

Skicka en kommentar