måndag 21 november 2011

Fyror i Fålhagen ute på hemnet

Just nu finns två fyror till salu i Fålhagen, och båda ligger på Eskilsgatan. Den ena av dem ligger på Eskilsgatan 7A, alltså i huset med portarna som jag fotade för att jag tyckte de var så fina. Den är på 85,9m2 och utgångspriset är 2,575 milj kr. Den har både balkong, fräscht kök och öppen spis. Men på bilderna såg det ut som att planlösningen inte är optimal, för det blev så mycket korridorer mellan rummen.

Den andra fyran ligger på Eskilsgatan 8B. Den är aningen större - 87,5m2 - och har ett utgångspris som är aningen högre - 2,63 milj kr. Den här planlösningen känns mycket bättre, förutom att man inte kan få plats med ett lika stort köksbord i köket. Men däremot har köket kvar några såna där gammaldags skåpluckor som jag älskar. Och badrummet har en härlig färg, och även resten av lägenheten är fint renoverad. Men det finns ett minus, och det är att den här lägenheten inte har en öppen spis. Så frågan är om man ändå skulle satsa på den första:). Inte för att vi planerar att flytta alltså, men om man var tvungen att välja.

Båda lägenheterna har alltså ett pris på 30 000 kr/m2, något som är hyfsat rimligt i dagens läge. Jag tror inte att det kommer att bli någon riktig bostadsbubbla som spricker i Uppsala, det ser snarare ut som att priserna håller på att stanna av lite bara, vilket vore nyttigt.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar