onsdag 25 december 2013

Fålhagens mänskligaste kanin

Ibland behöver man skriva ett lite lättare inlägg här på bloggen och det här inlägget har en stark koppling till Fålhagen för trots att kaninen på bilderna är väldigt berest (flera resor till Finland) så tycker hon mest om att vara hemma i Fålhagen. 

Kaninen tycker mycket om att ligga på balkongen. Det spelar ingen roll hur varmt det är. När matte och husse redan gett upp och gått in för att svalka sig stannar kaninen kvar och njuter av värmen lite till.

Kaninen är väldigt intresserad av växter. Här inspekterar hon de växter som matte bestämt skulle växa på vår balkong. Flera av växterna fick senare tuggskador, trots försök på att placera växterna ovanför kaninens beteshorisont. Kaninen kan bli överraskande lång vid behov. 


Så här ser en hungrig kanin ut! Hela den fyrkantiga nosen skriker: Ge mig mat! Nu! 

När kaninen inte fick tillräckligt med uppmärksamhet så hoppade hon upp på stolen på balkongen. 


Inspirerad av Zlatan så lärde sig kaninen godisbollens spelregler i somras. Ibland tar det tid för henne att koppla ihop vissa saker men är det mat inblandat så sitter den inlärda saken väldigt effektivt. 

Kaninen fullständigt älskar sin julgran. Hon tuggar på den, springer runt den och dricker vatten ur foten. Vi får se om vi har någon gran att kasta ut efter julen. 

Halmgrisen kan inte ligga var som helst eftersom kaninen gillar halmgrisen. Lite för mycket. Kaninen är inte så duktig på att äta hö, men halm går alldeles utmärkt. 

Ha en fortsatt trevlig jul!



0 kommentarer:

Skicka en kommentar