tisdag 17 augusti 2010

Villor och radhus till salu i Fålhagen

Det känns som att det har varit många villor till salu i Fålhagen det senaste halvåret. Innan dess var det inte alls lika många. Just nu finns en villa och två radhus ute på Hemnet, och alla har ett bra utgångspris för att vara Fålhagen. Därför tänkte jag passa på att tipsa om dem.

Först ut är ett radhus på Törnlundsgatan för 3,195 miljoner. Huset är byggt 1945 men verkar vara rätt fräscht inuti. Köket är fult, men badrummet är fint och de flesta rummen har fina gamla trägolv.
Sedan finns även ett annat radhus på Österängsgatan för 3,39 miljoner. Det är stort (118 kvm), fräscht och har en takterass (!).

Men jag skulle nog hellre välja en villa, och det finns även en sådan på Björkgatan, men den är rätt liten. Den kostar 3,25 miljoner och har bara 4 rum & kök. Men en stor härlig tomt har den, och behöver man fler rum kan man kanske bo i källaren:). Och i källaren finns även en bastu!


Brun är den, villan. Bild lånad från Hemnet/Widerlöv

2 kommentarer:

Fru Puff sa...

Slå till på villan så kan vi nääästan vinka till varandra!

Undrar om det kanske sker en liten generationsväxling i villakvarteren i Fålhagen?

Niina sa...

Ja, jag tror också att det håller på att ske en generationsväxling. Gärna för mig, det vore ju trevligt att få tag på en villa i Fålhagen:). Men inte än, vi har ju nyss köpt vår mysiga lägenhet :).

Skicka en kommentar