söndag 11 december 2011

Sand i trappan...















I veckan blev jag lite orolig. Jag skulle till bussen på morgonen och såg att man hade sandat i trappan. Man hade bara sandat en liten del av trappan. Varför hade man sandat trappan? Är det så att trappvärmen inte fungerar som den ska? I vilket fall som helst så borde man sanda hela trappan för om man sandar ett mycket begränsat område så kommer alla gå dit och då blir stora delar av trappan oanvända och det är inte så positivt. Jag hoppas att jag har fel. Vintern får visa hur det blir med det...















En liten uppdatering från morgonens UNT. Det blir bara en trappa upp till Frodegatan med en liten ramp för barnvagnar. Det kunde jag läsa idag. Det är uppför den jag framöver kommer att vara tvungen att släpa upp min pirra med varor. Suck. Det kommer att bli krocktrafik precis där punkterna 2 och 3 möts.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det är otroligt dumt. Man undrar hur de tänkt. Eller varför de låtit bli att tänka. Tre fjärde delar av alla som bor i FÅlhagen kommer att bära cyklarna ned för trappen...

Juuso sa...

Jo, som det ser ut just nu så kommer det att bli jobbigt. Tyvärr. Om man skulle bygga en cykelväg vid sidan av trapporna så blir den väldigt...smal.

Anonym sa...

Dålig planering från första början. Varför inte främja cyklandet och bygga en ordentlig cykelväg ner vid trappan som kunde vara smalare. Jag bär min cykel nu, varför inte.

Skicka en kommentar