söndag 5 juni 2011

Olaga hot på Oxelgatan


Det är inte ofta det sker brott i Fålhagen, men imorse läste vi i UNT om en man som gripits för olaga hot på Oxelgatan. Han lämnade Oxelgatan men greps på Salagatan i måndags kväll och blev hotfull och våldsam vid gripandet. Därför är han även anhållen för våld mot tjänsteman, hot mot tjänsteman och våldsamt motstånd. Det är en sällsynt företeelse för Fålhagen.

Däremot kan det visst gå lite vildare till i våra grannstadsdelar. Jag har alltid tyckt att Sala Backe verkar rätt lugnt, men det står väldigt ofta polisbilar där. Det kan ha samband med händelsen i torsdags. Då utbröt det nämligen skottlossning på restaurang Aspentos på Gröna gatan i Sala Backe! Polisen misstänker någon form av kriminell uppgörelse. Nu fick nog den kvarterskrogen sitt rykte som familjevänlig kvartersrestaurang lite solkat...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Länken till företag i Fålhagen leder fel. Kolla adresssen. Mvh Roger

Juuso sa...

Hej! Blogger verkar inte kunna hantera ä,ö eller å och eftersom du inte verkar ha domänen utan de skandinaviska tecknen så går det tyvärr inte att länka :(. Man får helt enkelt kopiera adressen och klistra in den i adressfältet. Då hamnar man rätt :).

Skicka en kommentar