tisdag 6 september 2011

Varning för ett jätteäckligt inlägg!!! Ej för känsliga läsare!!!















Förra året höll vi på att bli Fålhagens hundbajsblogg och det har vi försökt undvika i år men vad ska man göra när man ser det här! Det krävs en rejäl hund för att åstadkomma detta och hur tänkte ägaren här? Någonstans i huvudet hör jag en Grotesco-låt som de sjöng på Allsång på Skansen. I min version sjunger man dock: Nej det är inte hundens fel. DET ÄR ÄGARES FEL! Vi andra använder också trottoarer här i Fålhagen så plocka efter dig! Ägaren alltså!

Naturligtvis kan det vara så att ägaren saknade relevanta verktyg för att avlägsna avfallet från asfalten men då kan jag trösta dig med att jag mer än gärna lånar dig en spade och en systempåse. Du plockar upp skiten med spaden och droppar därefter skiten rakt ner i systempåsen som klarar av avfallet. Systempåsarna är gjorda för att klara av en belastning på fem flaskor och den här skithögen (avfallet alltså, inte ägaren) väger nog mindre än fem flaskor.

Nej men allvarligt. Att inte plocka efter sig är vidrigt mot oss andra trottoaristerna! Tack att du plockar efter dig i framtiden!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar