lördag 29 oktober 2011

En fin trea i Port Arthur och Tripolis















Nyligen kunde man läsa om en något svalnad bostadsmarknad i Uppsala. Stadsdelen Fålhagen hade halkat neråt till den fjärde dyraste stadsdelen i Uppsala. I vilket fall som helst så är det väldigt trevligt att bo här, inte minst med tanke på att stadskärnan faktiskt håller på att flyttas närmare Resecentrum och därmed stadsdelen Fålhagen. Mitt i Fålhagen tycker att det är lika viktigt att hålla koll på temperaturen på bostadsmarknaden som det är med rätta temperaturer vid ölbryggning :). Tajming is everything. Det var faktiskt länge sen som Mitt i Fålhagen skrev om lägenheter i Fålhagen och om Mitt i Fålhagen-bloggarna skulle ha några överflödiga finansiella resurser så skulle vi vara med och buda på de här två helt underbara lägenheterna i fina kvarter mitt i Fålhagen. Underbara kvarter och underbara lägenheter. Låt mig nu presentera objekten i fråga.

I Port Arthur har vi en trea på 95,5kvm som är till salu för drygt 3 miljoner. En kakelugn i en mycket ljus lägenhet får bloggaren att drömma sig bort. Tänk att lägenheter som byggdes för järnvägsarbetare 1904 kan vara så här trevliga :). Och så är hela huset helt underbart! Ja, jag är en mindre hemlig beundrare av Port Arthur! Missa inte visningen den 30 oktober kl. 13.00-13.30!
http://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-3rum-falhagen-uppsala-kommun-ymergatan-6-b-2695635

I Tripolis har vi också en trea till salu, något dyrare men å andra sidan så får man hela 111kvm av Tripolis för pengarna. Port Arthur och Tripolis är de två av tre finaste husen i Fålhagen. Lägenheten i Tripolis har en utsikt mot det tredje finaste huset i Fålhagen, nämligen det blåa huset på S:t Göransgatan. Helt underbart! Det krävs att du anmäler dig till den här visningen som äger rum den 6 november! Missa inte det!!! Här är adressen till objektet...
http://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-3rum-falhagen-uppsala-kommun-frodegatan-10-b-2805201






0 kommentarer:

Skicka en kommentar