fredag 14 oktober 2011

Hur flyttar man in här?















Visst borde man göra korsningen Tycho Hedéns väg och Fålhagsleden mer välkomnande för dem som kommer till Fålhagen. Det finns dock andra problem med välkomnandet. Själv bor jag högt upp i ett hus utan hiss vilket är besvärligt när man flyttar in eller ut. Men det behöver inte vara trapporna som gör in- eller utflyttningen till en pina. Ja, att flytta överhuvudtaget är jobbigt men hur flyttar man in eller ut från det här huset. Jag gick förbi här och förut har jag tyckt att tegelfasaden är lite tråkig. Men hur flyttar man in och ut här? Det ser jättetrångt ut!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag flyttade in via gården ;-)

Juuso sa...

Är det sant? Jag har funderat på hur man får in alla saker men det är alltså via gården man ska flytta in :). Spännande!

Anonym sa...

Jag lovar, vi har för övrigt en jättefin stor gård. Det är här min gulvita katt jag tror är med på din biltaksbild bor med mig. Just nu har vi igelkottar som hälsar på vår altan :-). Hoppas det ska, om det inte redan gjorts, födas kottebebisar nu i veckan som kravlar sig ur snart. Hoppas de inte blir överkörda, hörde en stor blivit det bortåt viadukten mot Boländerna till

Skicka en kommentar