onsdag 27 mars 2013

Cirkus Wictoria kommer igen

Traditionsenligt kommer nu Cirkus Wictoria till Fålhagen igen. Det har knappast gått att missa om man promenerar omkring i Fålhagen eftersom de verkligen sprider sina affischer. Men nu skriver vi det här också :). Nu på lördag 30 mars kl 16 kommer de, på självaste påskafton.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Djurplågeri-Wictoria!
Tyckte detta var en bra och ibland ganska så skojig blogg, så jag blev ganska överraskad när jag såg detta (enligt mig) okunniga inlägg.
Freakshows, där man visar upp missbildade människor är moraliskt förkastligt i samhället.
Och när alla(?) nu vet vad sterotypt beteende är, och att djur trivs bäst i frihet, oavsett om dom aldrig upplevt den, så blir jag besviken på det här inlägget som rentav hyllar och promoterar dagens freakshow. Utnyttjade och misshandlade djur tvingas göra onaturliga rörelser och konster för att slippa tortyr. Och ja, alla elefanter och andra vilda djur torteras fysiskt, med bl.a elefantkrok. Alla cirkusdjur utnyttjas och ska prestera sitt yttersta oavsett dagsform eller om dom är sjuka eller skadade.
Psykisk tortyr är också utan undantag för alla ickemänskliga djur.
Det ständiga instängandet och resandet tär på alla.
Mer om detta: http://www.djurensratt.se/cirkus

Anonym sa...

Fortfarande inget fel på skribenterna. De levererade ju endast information från och för Fålhagen.

Juuso sa...

Hej Anonym!

Jag tycker att det är tråkigt att du skriver under anonymitet. Det tycker jag nämligen är nätets största problem. Särskild när man vill kräva svar för en kommentar som jag anser är helt felaktig.

Inlägget som du kallar okunnigt innehåller endast information om att cirkus Wictoria kommer till Fålhagen. Ingen uppmuntran om att gå dit. Det får var och en bestämma själv. Jag skulle vilja att du citerar den delen av inlägget där du tycker att vi ”hyllar och promoterar dagens freakshow”.

Jag förstår inte heller vilka missbildade människor du syftar på. När är en människa missbildad? Jag antar att du inte menar akrobater som utför nummer som t.ex. jag bara kan drömma om. Jättehäftigt att ha en sådan specialtalang!

Jag hoppas att du inte jobbar åt djurens rätt för inlägg av den typ som du skrivit på vår blogg ökar inte trovärdigheten för organisationen. Eftersom du länkade till djurens rätt–hemsidan så surfade jag in där och kollade vad det stod om cirkus och djur i fångeskap. Jag tycker att riktlinjerna för djurens rätt ser bra ut. Jag tycker till exempel att man borde förbjuda tidelag. Varför man legaliserade det 1944 kan inte jag fatta. Att ha sex med ett djur är inte normalt. Min personliga åsikt att man borde kriminalisera sexet med djur.

Mvh,
Juuso

Skicka en kommentar