torsdag 21 mars 2013

Vi har testat Coops matkasse

Vi fick en kupong med Cooptidningen om att vi fick kvittera ut en gratis matkasse för 2 personer för en vecka. Jag vet inte varför vi fick det gratis, kanske för att vi är stammisar på Coop Nära här i Fålhagen :): Självklart tog vi chansen att testa matkassen. Vi är lite dåliga på att planera vår matlagning, och ofta slutar det med att vi äter ute eller hämtsushi. Därför skulle matkasse kunna vara en bra idé för oss.

På bilden ser ni den första rätten vi tillagade från kassen, nämligen ugnsfisk med potatis. Det gick väldigt fort att tillaga och var gott! Perfekt med recept som tar högst 30 minuter! Kassen för 2 personer för 4 dagar kostar 449 kr. Om man köper för 4 personer (vi skulle i så fall göra matlådor av hälften) så kostar den 599 kr. Det känns prisvärt för oss just för att vi annars är lite dåliga på att planera våra matköp. Dessutom så får man beställa matkassen en vecka åt gången om man inte vill binda upp sig. Jag tror att vi kommer att köpa den ibland framöver, så det var ett bra drag av Coop att skicka oss ett gratistest.

Vi skyddade dock inte recepten ordentligt så Da Vinci (vår kanin) drog ner dem från köksbordet och här ser ni henne tugga på papprena. 

0 kommentarer:

Skicka en kommentar