tisdag 31 juli 2012

UKK:s öppettider - hur vet man?

Det är inte första gången jag skriver om UKK:s öppettider. Tidigare undrade jag om öppettiderna för baren högst upp. Det behöver jag inte längre göra för baren finns inte längre på samma sätt som förut. Däremot har jag under sommaren observerat flera gånger hur folk försökt gå in i UKK utan att lyckas. Dörrarna har varit stängda. Det är lite jobbigt att ha gäster och vilja visa utsikten från UKK mot stan och så kommer man inte in. Det finns ingen förklaring  eller skylt och man måste verkligen gå fram till dörrarna vid UKK för att veta om UKK har stängt eller inte. Det är lite jobbigt. Hur skulle man kunna göra det hela tydligare?



Man kanske skulle kunna göra någonting åt öppettidsskyltningen med ljus eller så, eftersom man nu ska LED-belysa även restaurangen. Det vore väl jättebra.
http://www.unt.se/uppsala/konserthuset-far-nytt-ljus-1793436.aspx

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kollar upp det nästa vecka, även hur möjligheten att lägga upp öppettiderna i den stora skylten i backen mot Sivia Torg.

Mvh

Juuso sa...

Härligt! Tack!

Anonym sa...

Katastrof att dem har stängt överhuvudtaget inte undra på att det inte går bra utan bidrag .....hörde på radion att dem behövde mer pengar. Vilket företag får mer bidrag när det går dåligt.....nej då är tack och hejdå.

Skicka en kommentar